MOJA SLIKOVNICA: POUMAR organizira radionica kreativnog pisanja

113 0

NOVA  GRADIŠKA, 14.  travnja 2021. – Za sve zainteresirane koji se žele  upustiti  u avanturu pisanja slikovnica POUMAR priprema online radionicu kreativnog pisanja. Prijaviti se mogu svi koji nemaju objavljenu niti jednu slikovnicu.

Voditeljica radionice je  Ana Đokić, književnica.

Radionice će se održavati  četvrtkom od 18,30 sati putem aplikacije Zoom.   Prva, od ukupno 6 radionica tijekom travnja i svibnja,  održat će se 22.  travnja. ž

Cijena za šest radionica  iznosi  500 kuna.

Prijaviti se možete mailom na adresu tajnistvo@poumar-ng.hr ili pozivom na broj 331 010 (radnim danima od 7,00 – 15,00), a broj mjesta je ograničen.

O VODITELJICI RADIONICE – Književnica Ana Đokić, uz romane i drame objavljene i izvedene u Hrvatskoj i inozemstvu, objavila je preko dvadeset slikovnica za koje je dobila više nacionalnih i međunarodnih književnih priznanja, od kojih izdvajamo književnu nagradu Grigor Vitez, nagradu za najbolju hrvatsku slikovnicu Ovca u kutiji, te međunarodno priznanje White Ravens. Uz pisanje i uređivanje knjiga, aktivno se bavi promoviranjem suvremenih hrvatskih i inozemnih slikovnica i njihovih autora na književnim festivalima koje organizira u zemlji i svijetu. Vodi radionice kreativnog pisanja u Hrvatskoj i inozemstvu (Zagreb, Pazin, Šibenik, Nova Gradiška, Sarajevo, Beč, Berlin). Dugogodišnja je voditeljica književnih projekata koji se odvijaju pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja te Ureda za kulturu Grada Zagrebu. Živi i radi u Zagrebu kao profesionalni pisac.

Related Post