MOTO KLUB „DIABLO“ ORGANIZIRA

1016 0

NOVA GRADIŠKA, 9. srpanj 2013. – U petak i subotu na Strmcu će se održati tradicionalni 16. moto susreti. U organizaciji Moto kluba „Diablo“ okupit će se oko 500 motorista iz Hrvatske, Mađarske, BiH, Njemačke, Austrije, Italije i Švicarske.

Uz druženje i moto igre motoristi će tradicionalno organizirati i humanitarnu akciju. Ove godine prikupljat će novac za pomoć Udruzi slijepih i slabovidnih osoba Nova Gradiška. Motoristi će u petak, 12. srpnja, položiti vijenac i zapaliti svijeće kod središnjeg križa na gradskom groblju u Novoj Gradiški u spomen poginule hrvatske branitelje i motoriste, a potom i na grobu Antonija Lazića na groblju u Cerniku. U subotu će oko 17 sati motoristi u defileu iz Strmca doći do Nove Gradiške i kafića „Numero“ u Ulici kralja Zvonimira u Novoj Gradiški. Potporu ovogodišnjim moto susretima na Strmcu dali su Općina Cernik, Grad Nova Gradiška i Turistička zajednica Nova Gradiška.

Related Post

Autor - 17/01/2019 0
OSIJEK – Jubilarni Sajam vjenčanja Osijek otvara svoja vrata desetu godinu zaredom, i to 19. i 20. siječnja u trgovačkom…

Izložba

Autor - 05/12/2018 0
O autorima: EVICA KRALJIĆ Evica Kraljić rođena je 18. 2. 1952. godine u Novoj Gradiški. Pjesme počinje pisati u ranoj…