NAJVEĆE GRADSKO ODLIČJE OVE JE GODINE DODIJELJENO PROF. MIŠI DRLIĆU

913 0

NOVA GRADIŠKA, 9. prosinac 2010. – Najveće gradskog odličje Nagradu grada ove je godine za iznimni doprinos i dugogodišnji kontinuirani, hvale vrijedan rad u kulturi i obrazovanju Gradsko vijeće dodijelio prof. Miši Drliću. Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća najveće gradsko priznaje uručili su mu gradonačelnik Josip Vuković i predsjednik Vijeća

Josip Mikšić. Uz čestitke na zasluženom priznanju donosimo kratak pregled aktivnosti koje je prof. Drlić uspješno organizirao i vodio.

Cijeli svoj radni vijek, gotovo 40 godina radi u Novoj Gradiški: Gimnaziji, Srednjoškolskom centru, a od 1989. godine do danas ravnatelj je Pučkog otvorenog učilišta Marija Antun relković i Osnovne glazbene škole koja djeluje u sastavu Učilišta. Tijekom rada u Učilištu prof. Drlić obavljao je i funkciju predsjednika Upravnog vijeća Hrvatske zajednice pučkih otvorenih učilišta. Za vrijeme Domovinskog rata, zajedno sa svojim djelatnicima, čuvao je i sačuvao povjerenu imovinu i zaposlene i proveo niz aktivnosti na obnovi ratom stradalog Doma kulture, a nakon toga vodio je i realizirao brojne obrazovne oblike za odrasle, djecu i mladež. Gotovo 1200 manifestacija od 1992. Godine do danas vidjelo je preko 300 tisuća posjetitelja . U kulturi Grada Nova Gradiška prof. Mišo Drlić prije svega je dobar organizator, prepoznatljiv u svim hrvatskim kazališnim kućama koje, kako je nedavno rekla poznata glumica ksenija Pajić, posebno veseli dolazak pred novogradišku publiku, ali isto i dobar domaćin svima drugima: glazbenicima, školama, udrugama, svim političkim strankama i svakom čovjeku.

LINK ZA PREZENTACIJU – KLIKNUTI NA GORNJU SLIKU !

  

 

Related Post