NANBUDO KLUB SLAVONIJA OKUČANI – Čestitke okučanskim malim samuraima

878 0

OKUČANI, 22. listopada 2013. – Na natjecanju koje se

održalo u subotu 19.10.2013. u Zagrebu,članovi Nanbudo kluba Slavonija Okučani osvojili ukupno 9 medalja,1 broncu, 5 srebrnih i 3 zlatne medalje. Natjecanje je održano po sistemu lige koju je osnovao Keiraku centar Hrvatska a koji okuplja sve Nanbudo klubove u Hrvatskoj koji djeluju pod WNF-om (Svjetskom Nanbudo Federacijom).

 

Natjecanju je pristupilo i 11 članova Nanbudo kluba Slavonija u sastavu: David Knežević,Boris Mišić,Ivan Jurković,Julio Jurković,Robert Zečević Tadić,Josip Ribić,Kristina Jurakić,Darija Tomić,Matej Krnjić,Josip Crnković i Gabriela Redžić.

 

Na samom početku natjecanja u katama osvojene su prve medalje za naš klub a za to su se pobrinuli Ivan Jurković (srebro) i Robert Zečević Tadić (bronca) koji su završili u finalu da bi nakon toga imali izjednačen broj bodova pa je slijedila borba za 2 i3 mjesto i dvije medalje su bile sigurne. U kategoriji djevojčice 12-14 g u katama za prvo zlato pobrinula se Gabriela Redžić koja je kao prva u svojoj kategoriji dobila priliku nastupiti i u kategoriji 14-16 g u kojoj je fantastičnom izvedbom kate osvojila srebrnu medalju.U kategoriji kate – dečki 12-14 g srebro je osvojio i Matej Krnjić a drugo zlato za naš klub osvaja i Josip Crnković u kategoriji 14-16 g. Nakon kraće stanke i pripreme borilišta,počelo je natjecanje u borbama za sve kategorije. Već u samom startu Gabriela Redžić se pobrinula za još jedno zlato u kategoriji 12-14 g i srebro u kat.14-16 godina.

Na završnici natjecanja za još jednu medalju pobrinuo se Josip Crnković koji je u finalu osvojio još jedno srebro i tako završio natjecanje sa 9-om medaljom za Nanbudo klub Slavonija koji je s tim trenutno vodeći klub po ukupnom broju medalja osvojenih u prvom krugu liga natjecanja. Sjajne rezultate osvojili su i naši ostali članovi koji su po prvi put na natjecanju bili korak do medalje.

 

Sve čestitke našim malim samuraima koji iz kruga u krug postižu sve bolje rezultate i dokazuju da se samo upornošću i radom može ostvariti svaki san.

 

Zlatko Redžić  3DAN Kyoshi

Predsjednik Nanbudo kluba Slavonija Okučani

Related Post