NANBUDO KLUB “SLAVONIJA”

640 0

Joshinao Nanbua pohvalio okučanske nanbudo borce

 

OKUČANI, 4. siječanj 2013. – Od 14. do 16. prosinca 2012. godine u Samoboru u dvorani Međunarodnog Nanbudo Centra,održan je Međunarodni Nanbudo seminar pod vodstvom Doshu Soke Joshinao Nanbua, tvorca ove borilačke vještine. Organizator je bio Hrvatski Keiraku Centar i prof.Leo Rafolt renshi shihan a pokrovitelj predsjednik Republike Hrvatske dr. Ivo Josipović čiji je izaslanik i otvorio seminar.

 

Na seminaru se okupilo preko 100 sudionika iz cijelog svijeta (Španjolska, Italija, Švicarska, Norveška, Mađarska, Slovenija, BiH) te gosti iz Kameruna s Afričkog kontinenta u kojem je Nanbudo najpopularnija borilačka vještina.

Ove godine seminaru je nazočilo i 5 članova Nanbudo kluba Slavonija iz Okučana (Gabriela Redžić,Mislav Jakovljević,Josip Crnković,Ana Čabraja i Zlatko Redžić voditelj kluba) koji su tijekom 3 dana trajanja seminara pod stručnim vodstvom Doshu Soke Joshinao Nanbua, usvojili jako puno novih tehnika i stekli nova iskustva.

Na kraju seminara članovi Nanbudo kluba Slavonija dobili su osobno od Joshinao Nanbua pohvale za izvrstan radi i disciplinu na treningu te zavidno znanje i rezultate s čim je bio jako zadovoljan.

U petak 14. prosinca 2012 Johinao Nanbu dodjelio je nekoliko viših zvanja za istaknute pojedince pa se tako među njima našla i Edija Redžić aktualna svjetska prvakinja u Nanbudou, inače sestra voditelja Nanbudo kluba Slavonija, kojoj je dodijeljeno zvanje crni pojas 6 DAN Shihan, s čim je postala najmlađa nositeljica ovog stupnja na svijetu.

 

USKORO NANBUDO KLUB SLAVONIJA ORGANIZIRA MEĐUNARODNI NANBUDO SEMINAR “OKUČANI 2013” na kojem neće nazočiti Joshinao Nanbu ali se očekuje dolazak preko 50 članova Nanbudo klubova iz cijele Europe.

 

Zlatko Redžić 3 dan kyoshi

Predsjednik Nanbudo kluba Slavonija

 

 

Related Post