NAPAO POLICAJCA U PROSOTRIJAMA POLICIJE

723 0

SLAVONSKI BROD, 3. svibanj 2011. – Unazad 24 sata na području iz

nadležnosti rada policijske uprave evidentirano je ukupno 14 kaznenih djela od kojih su najbrojnija (devet) kaznena djela protiv imovine (pet kaznenih djela krađe i četiri kaznena djela teške krađe), dva protiv života i tijela (tjelesna ozljeda), te po jedno kazneno djelo protiv sigurnosti platnog prometa i poslovanja (prijevara u gospodarskom poslovanju), protiv braka, obitelji i mladeži (nasilničko ponašanje u obitelji) i protiv javnog reda (napad na službenu osobu).

 

U oblasti prometa, tijekom jučerašnjeg dana, na prometnicama policijske uprave dogodilo se ukupno tri prometne nesreće i to sve tri s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama nije bilo ozlijeđenih osoba.

 

U oblasti javnog reda policijski službenici su jučer intervenirali u jednom slučaju zbog povrede odredbi Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, te pet puta zbog nasilja u obitelji, odnosno kršenja odredbi Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

 

Jučer oko 16.15 sati u Slavonskom Brodu u prostorijama policije 26-godišnjak je napao službenu osobu. Tijekom kriminalističkog istraživanja nad njim zbog počinjenih kaznenih djela, on je u jednom trenutku napao 27-godišnjeg policijskog službenika, što je rezultiralo tjelesnim ozljeđivanjem u vidu ogrebotina. U suradnji sa državnim odvjetništvom policija protiv 26-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu zbog osnovane sumnje u kazneno djelo napad na službenu osobu.

Related Post