NARODNA KNJIŽNICA I ČITAONICA „GRIGOR VITEZ“: Promoviran roman „Rulet“ Stjepana Dukanovića 

1237 0

GORNJI BOGIĆEVCI – Dana 11.11.2021.U  Godini čitanja, Mjesecu hrvatske knjige i Dana hrvatskih knjižnica 11. studenog  u organizaciji Narodne knjižnice i čitaonice Grigor Vitez Gornji Bogićevci, održana je promocija romana „R U L E T“ našeg domaćeg autora Stjepana Dukanovića.

Nazočne pozdravila voditeljica knjižnice Grigor Vitez Gornji Bogićevci Jasminka Klarić, te ukratko predstavila autora Dukanovića i njegov dosadašnji rad jer ovo je njegova treća knjiga izdana u nakladi knjižnice Grigor Vitez GB.

Knjigu odnosno roman „Rulet“ predstavila je profesorica Vjekoslava Bagarić, koja je i urednica i lektorica ovoga romana. Predstavljanje je teklo u opuštenoj atmosferi, u ugodnom razgovoru autora i lektorice. Profesorica je pročitala nekoliko odlomaka te vodila dijalog s autorom i tako na jedan neobičan način približila knjigu čitatelju. A i zainteresirala sve one koji nisu pročitali roman da ga što prije pročitaju.

Nakon predstavljanja autor se zahvalio svima onima koji su pomogli pri izdavanju ove knjige, kako bi ona ugledala svjetlo dana, Općini Gornji Bogićevci i Općini Okučanikoje su financijski pomogle izdavanje same knjige. Autor je posjetiteljima poklonio po primjerak svog novog romana “Rulet ” i ranije izdanih knjiga “Istočno od pakla ”  i “Sve naše godine ” – Monografija NK Sloboda GB – naravno svima onima koji žele čitati.

Tako je u ugodnom druženju promovirana treća knjiga našeg domaćina.( Narodna knjižnica i čitaonica „Grigor Vitez“)

Related Post