„NG LJETO 2021.“: Na terenima SC San Siro na Slavči odigran je tradicionalni teniski turnir parova

2389 0

Autor Marko Brčić

 

NOVA GRADIŠKA – U subotu14. kolovoza 2021. godine u organizaciji Teniskog kluba „Nova Gradiška“ na teniskim terenima Sportskog centra San Siro na Slavči odigran je tradicionalni teniski turnir parova u sklopu manifestacije 25. Novogradiško glazbeno ljeto.

Na turniru je nastupilo ukupno 40 tenisača iz Zagreba, Opatije, Požege, Slavonskog Broda, Kutine, Velike, Novske, Pakraca i Nove Gradiške.Turnir se nalazi u službenom kalendaru natjecanja Hrvatske unije tenisača za 2021. godinu i boduje se za rang listu HUT-a. Igralo se u dvije kategorije, gospoda do 45 godina i gospoda iznad 45 godina starosti.

U kategoriji do 45 godina nastupilo je 28 tenisača. Turnir je osvojio teniski par u sastavu Branko Faullend Heferer (ZG) / Andrej Jurenec (ZG) koji su u neizvjesnom finalu pobijedili novogradiški par u sastavu Marko Brčić (NG) / Gordan Pribanić (NG) rezultatom 3:6, 7:5, 10:8.

U kategoriji iznad 45 godina nastupilo je ukupno 12 tenisača. Turnir je osvojio teniski par u sastavu Nino Abramović (PŽ) / Zvonko Grško (SB) koji su u finalu uvjerljivo pobijedili par Vlatko DiGiorgio (PŽ) / Alan Ivanović (NG) rezultatom 6:1, 6:0.

Svi igrači koji su sudjelovali na turniru su izuzetno zadovoljni samim turnirom, a i zabavnim sadržajima kojima  su imali priliku prisustvovati za vrijeme svoga boravka u našem gradu. 

  Natjecatelje je tijekom dana posjetio i novogradiški gradonačelnik gospodin Vinko Grgić i zamjenik gradonačelnika grada Nova Gradiška i predsjednik Saveza sportova gospodin Borislav Vidošić te su zaželjeli svima ugodan boravak u našem gradu i uspješno natjecanje.Sportske nagrade najboljima tenisačima dodijelio je gradonačelnik gospodin Vinko Grgić.

Zahvaljujemo se na pomoći u organizaciji turnira Gradu i Turističkoj zajednici grada Nova Gradiška te Borisu Andrakoviću, koncesionaru Sportskog centra San Siro na Slavči.

Related Post

TRANSPARENTNOST LOKALNE SAMOUPRAVE

Autor - 23/11/2014 0
U konkurenciji 19 županija Brodsko-posavska županija zauzela je četvrto mjesto, a njene općine su netransparentne i izrazito netransparentne NOVA GRADIŠKA,…