NG LJETO: Unatoč kiši za novi glazbeni ugođaj su se pobrinuli TS „Bisernica“, Tomislav Bralić, Klapa Intrade i Halid Bešlić

1372 0

Tekst  Franjo  Samardžić, Foto Jakša Samardžić, NG ljeto Facebook

 

NOVA GRADIŠKA, 13.  kolovoza 2022. – Nakon rockera,  unatoč kiši, druga večer  Novogradiškog glazbenog ljeta  ponudila je  novi glazbeni ugođaj za koji su se  pobrinuli Tamburaški sastav „Bisernica“, Tomislav Bralić sa klapom Intrade i  na kraju Halid Bešlić.

Jučer su gradonačelnik Vinko Grgić i direktorica Turističke zajednice Dinka  Matijević na prigodnom okupljanju i službeno otvorili ovogodišnje Novogradiško glazbeno ljeto. 

Središte Nove Gradiške  i drugu je večer  bilo  mjesto  dobre glazbe i zabave  što je bila i namjera organizatora, Grada Nova Gradiška i gradske Turističke zajednice. Realizirala se i namjera organizatora da Novogradiško glazbeno ljeto još jednom bude prilika  da  ugostitelji, mali poduzetnici  i  poljoprivredna gospodarstva   ponude i  prodaju svoje proizvode.
Velik broj posjetitelja  i druge večeri  potvrdio je Novogradiško glazbeno ljeto kao ljetnu manifestaciju  koja je  po brojnosti i raznolikosti događanja   Novu Gradišku svrstala u vrh turističkih ljetnih događanja u Hrvatskoj. 

Na Novogradiškom glazbenom ljetu  subota  je tradicionalno rezervirana za  Festival djeca pjevaju hitove i mlade hrvatske glazbene nade  koje će  u organizaciji  Udruge Hobotnica i Pave Funarića  i ove godine dovesti na pozornicu da učine prve korake na  hrvatskoj glazbenoj sceni. 

Nakon mladih glazbenih nada na pozornicu će izaći Mario, Igor, Kristijan, Stjepan i Borna, članovi  na glazbenoj sceni sve poznatijeg benda Ljubavnici  iz Zagreba, a nakon njih Zdravko Čolić će zaključiti subotnju glazbenu večer. 

Related Post

GRAD NOVA GRADIŠKA

Autor - 17/10/2016 0
NOVA GRADIŠKA, 17. listopada 2016. – Na temelju članka 15. stavak 1. Odluke o javnim priznanjima Grada Nove Gradiške –…