NG LJETO: Zona koncerta će biti ograđena i moći će se ući samo uz COVID potvrdu

3760 0

Samo zona koncerta i središnji gradski trg, gdje će biti 6 ugostiteljskih objekata koji će nuditi piće, biti će u ogradi

 

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA,  4.  srpnja 2021. – Nakon godinu dana stanke zbog pandemije koronavirusa  Novogradiščanima i njihovim gostima, uz obilje glazbenih i popratnih sadržaja, vraća se tradicionalna, šire poznata i popularna  manifestacija Novogradiško glazbeno ljeto. 

   Dakako, uz poštivanje epidemioloških mjera koje vrijede od 1. srpnja i preporuka  za sprečavanje zaraze COVID-19 tijekom održavanja profesionalnih umjetničkih izvedbi, kulturnih programa i manifestacija  kao što je  i Novogradiško glazbeno ljeto.  Restriktivne mjere  će se posebno odnositi  na glazbeno zonu oko pozornice koja će biti ograđena i u koju neće svi imati pristup.  O tome je na predstavljanju  ovogodišnjeg programa na  konferenciji za novinare govorila Dinka Matijević, direktorica gradske Turističke zajednice. 

   -Pridržavat ćemo se novih epidemioloških mjerama na temelju nove odluke Stožera Civilne zaštite.  Obavili smo razgovor s predstavnicima Policijske postaje i inspektorom Kramarićem. Trenutno je situacija takva da će zona koncerta biti ograđena i unutra neće nitko moći ući bez COVID potvrde. Za sada je tako, a što će se dogoditi do 12. kolovoza to nitko ne zna. Prilagođavat ćemo se novim epidemiološkim  odlukama i novim mjerama i truditi se da ih ispunimo.  Novogradiško glazbeno ljeto sigurno  se neće odgoditi. Samo zona koncerta i središnji gradski trg, gdje će biti  6 ugostiteljskih objekata koji će nuditi piće, će biti u  ogradi. U taj prostor će se  moći ući samo s COVID potvrdom. Ostale zone će biti otvorene za sve posjetitelje – kazala je Dinka Matijević. 

Related Post

Pronašao bombu na tavanu

Autor - 30/01/2017 0
NOVA GRADIŠKA – Dana 27. siječnja, 34-godišnji građanin Nove Gradiške, pozvao je policiju nakon što je čisteći tavan obiteljske kuće…