NK “PSUNJ SOKOL” – Novi predsjednik Stipo Klarić

959 0

OKUČANI, 5. srpanj 2012. – Održana je 2. proširena sjednica Izvršnog

odbora Nogometnog kluba Psunj Sokol Okučani koju je sazvao predsjednik kluba Željko Đurić. Sjednici su osim predsjednika kluba nazočili Stipo Klarić, Aca Vidaković, Ivan Golub, Ismet Šaškin, Dražen Mlinek, Petar Salamun, Dejan Ivakić, Slavko Kutlić, Mato Rašić, Luka Tomić i drugi.

 

Nakon što je usvojen zapisnik sa 1. sjednice Izvršnog odbora, prešlo se na razmatranje i usvajanje prijedloga o novom ustroju kluba koji bi ubuduće izgledao ovako: novi predsjednik MK „Psunj-Sokol“ Stipo Klarić, sportski direktor Željko Đurić, tajnica Anđelka Mandić, direktor Ivan Golub, član uprave iz redova sportskih djelatnika je Ismet Šaškin, ekonom Petar Salamun, Aca Vidaković predsjednik Nadzornog odbora kluba a članovi Nadzornog odbora su Mato Rašić i Luka Tomić. U sportskom sektoru – Dražen Mlinek kao trener seniora, Josip Čabraja kao trener juniora i Jozo Gogić kao trener pionira.

 

Iz kluba napominju da je prijelazni rok za igrače amatere počeo i da za sada bilježe jedan prelazak i to igrača Josipa Čabraje iz NK Sloboda Gornji Bogićevci u NK Psunj Sokol iz Okučana.

 

Iduću sjednicu izvršnog odbora kluba novi predsjednik Stipo Klarić je sazvao za petak 6. srpnja u 19 sati i 30 minuta na stadionu gdje će se donijeti konačni zaključci o kompletnom ustroju NK “Psunj Sokola” Okučani.

Related Post