Nova prometnica u središtu Nove Gradiške (2)?! – Policija pronašla i kaznila neodgovornog vozača

4330 0

Autor Franjo Samardžić
Problem, međutim, nije do kraja riješen. Ostala je, naime, neuređena pješačka staza koja je tu bila i prije i koju građani koriste kao prečac da bi od tržnice došli do parkirališta na Cvjetnom trgu
NOVA GRADIŠKA, 27. svibnja 2019. – Sredinom svibnja pisali smo o novoj prometnici na dječjem igralištu na Cvjetnom trgu i reakcijama građana. Dječje igralište netko je iskoristio za prijevoz nekog tereta ili roba i uništio zelenu površinu, napravivši blatnjavu cestu.
Uslijedile su i reakcije pa je, da bi se onemogućio prolaz vozila, postavljena žardinjera.
Reagirala je i Policija koja je pronašla i kaznila neodgovornog vozača.
Policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrdili da je 44-godišnjak vozio teretni automobil po zelenoj površini na dječjem igralištu. Policijski službenici su 44-godišnjaka novčano kaznili za počinjeni prekršaj te o navedenom obavijestili komunalnog redara nadležnog za održavanje javnih površina u vlasništvu grada Nove Gradiške.
Problem, međutim, nije do kraja riješen. Ostala je, naime, neuređena pješačka staza koja je tu bila i prije i koju građani koriste kao prečac da bi od tržnice došli do parkirališta na Cvjetnom trgu.

Related Post

RADOVI U CENTRU GRADA

Autor - 13/06/2016 0
NOVA GRADIŠKA – Djelatnici Poduzeća za ceste SLAVONSKI Brod, Nadcestarije Nova Gradiška i Eko-konga 9. su lipnja u centru grada,…