NOVAGRA PREDSTAVLJA DOBITNIKE GRADSKIH PRIZNANJA: Nagradu grada dobila tvrtka „Marković transport“

2843 0

Grad Nova Gradiška u prigodi Dana grada dodijelio je javno priznanje NAGRADU GRADA NOVA GRADIŠKA TVRTKI “MARKOVIĆ TRANSPORT” NOVA GRADIŠKA za iznimne poslovne rezultate u cestovnom prijevozu robe i doprinos gospodarskom razvitku Nove Gradiške.

Na svečanoj sjednici Gradskog vijeća održanoj u povodu Dana grada Nagradu grada vlasniku Daliboru Markoviću uručili su predsjednica Gradskog vijeća dr. Ljepša Rakas-Vujčić i gradonačelnik Vinko Grgić.

Tvrtka “Marković transport” osnovana je 2000. godine. Osnovna im je djelatnost cestovni prijevoz robe. Tvrtka je u vlasništvu Dalibora Markovića koji se, zajedno sa svojim mladim, dinamičnim timom, vrlo uspješno prilagođava potrebama svojih klijenata i u mogućnosti je odgovoriti na sve njihove potrebe.

Raspolaže prijevoznim kapacitetom do dvadeset i četiri tone, koji imaju sve potrebne dokumente i dozvole za besprijekorno i profesionalno izvršavanje usluga. Svoju djelatnost obavljaju s 40 vozila. Trenutno u tvrtki radi 40 djelatnika. Sve svoje obveze prema dobavljačima i zaposlenicima uredno podmiruju.

U vremenima kada smo svjedoci otežanog poslovanja, pa i velikih dubioza kod velikog broja gospodarskih subjekata, ova tvrtka vrlo uspješno posluje, na zadovoljstvo svih uposlenika i pravi je primjer da se danas može uspješno raditi i konkurirati zahtjevima tržišta.

Novčane nagrade Dalibor Marković se odrekao u korist udruga koje skrbe za teško oboljelu djecu.

Related Post

OBAVIJEST SLAVČE

Autor - 31/07/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 31. srpanj 2013. – Prema preliminarnim rezultatima analize vode za piće na uzorcima uzetim 29.7.2013. na području Nove…