Novogradiški vatrogasci gasili zapaljenu prikolicu s robom

386 0

NOVA GRADIŠKA, 6. prosinac 2012. – Oko 9.30 sati, jučer, na

autocesti kod Vrbove, na južnoj kolničkoj traci, zbog tehničkog kvara na kočionom sustavu, zapalila se prikolica, koja je bila priključena za teretno vozilo, makedonskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 22-godišnji državljanin Makedonije. Naime, nakon zapaljenja pneumatika na desnom kotaču zadnje osovine, vatra se proširila na prikolicu, pri čemu je osim prikolice, oštećena i neutvrđena količina tereta (laminat, razni aparati i drugo). Požar su ugasili pripadnici Javne vatrogasne postrojbe Nova Gradiška u 11.20 sati. Pritom nije bilo ozlijeđenih osoba. Promet se tijekom gašenja požara i očevida odvijao jednim prometnim trakom. Policija o događaju dostavlja izvješće Općinskom državnom odvjetništvu – priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska.

 

Evo i ostalog dijela dnevnog policijskog priopćenja

 

POLICIJSKI DNEVNI SAŽETAK- Jučer je na području policijske uprave evidentirano 11 kaznenih djela, od kojih je najviše (7) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa, dogodile se četiri (4) prometne nesreće, od kojih jedna (1) s ozlijeđenim osobama i tri (3) prometne nesreće s materijalnom štetom. U prometnim nesrećama jedna (1) osoba je teško ozlijeđena. Evidentiran je jedan (1) prekršaj iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

 

KAZNENA DJELA- Policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, jučer su dovršili kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, na okolnosti počinjenja kaznenog djela teške krađe. Utvrdili su da je 22-godišnjak, 4. prosinca provalio prozor na objektu benzinske postaje u Slavonskom Brodu, Ulica braće Crljen, ušao u unutrašnjost, otuđivši veću količinu raznih artikala i motornih ulja. Na području Bukovlja pronađeni su otuđeni artikli i ulja, te će biti vraćeni vlasniku. Policija u suradnji sa državnim odvjetništvom protiv 22-godišnjaka podnosi kaznenu prijavu, te nastavlja daljnji rad na otkrivanju ostalih počinitelja kaznenog djela.

 

Jučer su policijski službenici dovršili kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog sumnje u kazneno djelo krađe bicikla. Potvrdili su da je on, 15. studenoga, u Slavonskom Brodu, u Kumičićevoj ulici, iz mjesnog doma otuđio zaključan bicikl (vlasništvo 42-godišnjakinje), vrijednosti nekoliko tisuća kuna. Policija protiv 19-godišnjaka podnosi posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež u vezi počinjenog kaznenog djela.

 

PROMETNA NESREĆA S OZLIJEĐENIM OSOBAMA- Jučer, oko 6,20 sati u Slavonskom Brodu, u blizini raskrižja Svačićeve i Gupčeve ulice, dogodila se prometna nesreća, odnosno udara osobnog automobila Fiat, kojim je upravljala 25-godišnjakinja, u 58-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. U ovoj prometnoj nesreći teško je ozlijeđena pješakinja koja je zadržana na daljnjem liječenju u bolnici u Slavonskom Brodu. Policija nastavlja daljnji rad na utvrđivanju okolnosti i dinamike nastanka prometne nesreće, kao i podnošenju odgovarajućih pismena.

Related Post