Novogradiški policajci brzo uhvatili  mlade provalnike 

6378 0

Foto PUBP, Ilustracija

NOVA GRADIŠKA, 13. svibnja 2021. -Nakon što je u Policijskoj postaji Nova Gradiška, alarm signalizirao provalu u trgovinu, odmah je na mjesto događaja upućena policijska ophodnja, koja je potvrdila istinitost dojave. 

Naime, nepoznati počinitelji su provalili u trgovinu u Novoj Gradiški, te iz skladišta otuđili veću količinu cigareta i energetskih napitaka. 

Policijski službenici su ubrzo, u osobnom automobilu pronašli dvojicu mladića (19-godišnjak i jedan maloljetnik). Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno, da su 11. svibnja, u 2,30 sati, spomenuta dvojica i još jedan maloljetnik, počinili kazneno djelo teške krađe

Temeljem naloga Županijskog suda pretražen je dom osumnjičenika, kojom prilikom je pronađena veća količina otuđenih cigareta, dok je otac jednog maloljetnika policiji predao drugi dio otuđenih cigareta koje će biti vraćene oštećenom. 

Policijski službenici protiv osumnjičenih podnose posebno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu za mladež, te izvješće Centru za socijalnu skrb. 

Related Post