Novogradiški policajci imali posla s pijanim i nasilnim vozačima 

1342 0

Foto Jakša Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 5.  studeni 2021. – Novogradiški policajci su jednog  pijanog  vozača odveli na  besplatno triježnjenje u Policijsku postaju, a protiv drugog  nasilnog,  koji je galamio i  psovao  druge vozače,    prijavili Prekršajnom odjelu Općinskog suda.

U četvrtak, 4. studenog oko 22.40 sati u Novoj Gradiški, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, zaustavili su 41-godišnjeg vozača osobnog vozila. Nadzorom je utvrđeno da vozilom upravlja pod utjecajem alkohola u koncentraciji od 1.73 g/kg. Isti je zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja doveden u prostorije policijske postaje i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje. Policijski službenici podnose Optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu zbog počinjenih prekršaja.

U srijedu, 3. studenog, oko 13 sati, u Novoj Gradiški, na Trgu kralja Tomislava, javni red i mir narušavao je 36-godišnjak tako što je, bez povoda, vikao, galamio te psovao na ostale sudionike u prometu.

Zbog počinjenih prekršaja protiv 36-godišnjaka slijedi optužni prijedlog Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Slavonskom Brodu, stalna služba u Novoj Gradiški.

 

Related Post