ODIGRANO 4. KOLO 1., 2. I 3. TENISKE ŽUPANIJSKE LIGE

504 0

31. svibanj 2013. – U utorak i srijedu u Slavonskom Brodu je

odigrano 4. kolo prve, druge i treće županijske teniske lige.

 

Ekipa TK „NG – Slavonski biser 1“ u prvoj teniskoj županijskoj ligi igrala je protiv ekipe „Instalogradnja“ i ostvarila ukupnu pobjedu od 3:0. U pojedinačnim susretima Marko Brčić je pobijedio (6:0, 6:0), a u drugom pojedinačnom susretu Danijel Gubić (6:7, 6:3, 10:8). U susretu parova pobjedu je ostvario naš par u sastavu Marko Brčić / Aleksandar Jović (6:0, 6:2). Nakon odigrana četiri kola TK „NG – Slavonski biser 1“ dijeli prvo mjesto na tablici sa ekipom „Mikropromet“ iz Slavonskog Broda.

 

Ekipa TK „NG – Slavonski biser 2“ u drugoj teniskoj županijskoj ligi igrala je protiv ekipe „Alo“ i pobijedila ukupnim rezultatom 3:0. Pobijede u pojedinačnim susretima izborili su Marijan Medunić i Gordan Pribanić, a u susretu parova par u sastavu Goran Nikiforov / Alen Ivanović. Zanimljivo je da za ekipu „Alo“ nastupa i aktualni ministar poljoprivrede Tihomir Jakovina. Nakon odigrana četiri kola TK „NG – Slavonski biser 2“ je na prvom mjestu na tablici.

 

Ekipa TK „NG – Slavonski biser 3“ u trećoj županijskoj teniskoj ligi igrala je protiv ekipe „Graničar““ i pobijedila ukupnim rezultatom 3:0. Pobijede u pojedinačnim susretima izborili su Tihomir Rakonić i Ivica Magdić, a u susretu parova par u sastavu Ivica Magdić / Vedran Piškulić.

Related Post