ODLAGALIŠTE: Prikuplja se samo miješani komunalni otpad, papir i plastika ne

975 0

Građani papir i plastiku mogu privremeno skladištiti kod kuće, a mogu koristiti sve tipove vreća za smeće. Ukoliko hoće mogu papir i plastiku odložiti u kontejnere koji su postavljeni u Remontu od 7 do 15 sati – kaže Marijan Furić.

Autor Franjo Samardžić
NOVA GRADIŠKA, 20. ožujka 2020. – Zbog nastale situacije vezane uz koronavirus, tvrtka Odlagalište d.o.o. će po redovnom rasporedu prikupljati isključivo miješani komunalni otpad.

Papir i plastika se neće sakupljati do daljnjeg. Kako kaže direktor Martijan Furić ove promjene se odnose samo na građane, koji papir i plastiku mogu privremeno skladištiti kod kuće, a mogu koristiti sve tipove vreća za smeće. Ukoliko hoće mogu papir i plastiku odložiti u kontejnere koji su postavljeni Remontu od 7 do 15 sati. Zeleni otoci se i dalje porazne prema potrebi. Ne očekuje probleme u prikupljanju i odvozu komunalnog otpada.

Dodaje da su poduzete i mjere po pitanju zaštite djelatnika jer se, kako ističe, ne mije desiti da tvrtka prestane s radom. Zato je jedna od četiri ekipe koje prikupljaju i odvoze komunalni otpad u pripravnosti kod kuće, kao i dva djelatnika uprave.

Related Post

JEDINSTVENA PRIČA 

Autor - 17/03/2022 0
TEKST: Simonida Tarbuk     FOTO: Dorian Pok VELIKA – Jedna od najvećih manifestacija te vrste u Hrvatskoj, jedinstvena priča koja…