ODRŽANA SKUPŠTINA RK SLAVONKE

469 0

Nova gradiška, 2. studeni 2012. – Poslije

prošlogodišnje dvije izvanredne skupštine, u srijedu je održana redovna skupština RK Slavonke.Na dnevnom redu je bilo 7 točaka, od kojih izdvojimo dvije kao najbitnije. Jedna je bila donošenje novog Statuta RK Slavonka,dakle nikakve dopune, izmjene i slično, što radimo već godinama s obzirom da je, sada već nevažeći Statut bio iz 1990. godine. Uz sugestije struke i poznavatelja pravne regulative usvojen je novi Statut, radi efikasnijeg i kvalitetnijeg rada kluba, posebice u domeni sastava Skupštine,Nadzornog odbora i adrese.sjedišta Kluba, te bolje regulacije nekih do sada nedovoljno reguliranih odnosa i načina rada kluba.

 

Druga, jednako važna odluka je bila izbor Nadzornog odbora.Temeljem prethodnih razgovora i dogovora, Nadzorni odbor kluba izabran je javnim glasovanjem i jednoglasno. Za predsjednika je izabran Milan Španović, a za članove Vesna Lukačević i Morana Šugić. Sjednica je zakazana za 20 sati, nije bilo kašnjenja,tijek sjednice bio je jezgrovit a sjednica dobro vođena i završila za sat vremena.

 

Slijedeća godina za RK Slavonku je izborna. Nadamo se provesti ju u radu i igranju, omasovljenju kluba mladim naraštajima i naravno boljim rezultatima. (M.Saamardžija RK Slavonka)

Related Post