Održan izbor najboljih sportašica i sportaša BPŽ u 2022. godini

733 0

Aotor BPŽ

U organizaciji Zajednice sportskih udruga i saveza Brodsko-posavske županije, u Velikoj dvorani HVIDR-e jučer je upriličena  svečana dodjela priznanja i nagrada najboljim sportašicama i sportašima u protekloj 2022. godini. Na prijedlog Povjerenstva za izbor najuspješnijih, Izvršni odbor Zajednice donio je odluku o proglašenju najuspješnijih sportašica,sportaša i ekipa Brodsko-posavske županije za 2022. godinu.

Tako su kod muških i ženskih ekipa u županiji u prošloj godini najviše uspjeha imali članovi Kajak kanu kluba Olimpik. Za najuspješnijeg sportaša proglašen je član Boksačkog kluba Brod Gabrijel Veočić, dok je kanustica Marsonije Vanesa Tot ponovno najbolja sportašica u županiji u prošloj godini.

Nagradu za Životno djelo dobili su nogometaš Marijan Zovko, odbojkaš Željko Milošević i košarkaš Bernard Štraub. Za dugogodišnji uspješan rad kluba te za izuzetan doprinos razvoju sporta u Brodsko – posavskoj županiji priznanje je otišlo Šahovskom klubu „Đuro Đaković“. Nagrađeni su i rezultati mlađih dobnih uzrasta, a svečanosti dodjele priznanja i nagrada nazočila je privremena pročelnica UO za obrazovanje, šport i kulturtu BPŽ Anica Vukašinović.

Related Post