,,ORLJAVA KUP” PO 22. PUTA

747 0

Tekst i foto Franjo Memedović

BRODSKI DRENOVAC – Već tradicionalno negdje u sredini pripremnoga razdoblja nogometnih klubova, a prije samog početka natjecateljske sezone za bodove , Nogometni klub Hrvatski dragovoljac iz Brodskog Drenovca u subotu, 3. kolovoza , organizira nogometni turnir ,,ORLJAVA KUP 2019″. Ovogodišnja, ,,ORLJAVA” bilježi svoje dvadeset i drugo izdanje, što je rijetkost tako dugog trajanja organizacije ovakvih športskih manifestacija u bližem i širem okruženju.

Kao i svake godine organizator se potrudio da učesnici ovog turnira budu prijateljski klubovi iz bližeg okruženja , i to iz dva razloga, prvo zbog što bolje posjećenosti i gledanosti, a drugo zbog što manjih troškova gostujućih klubova za dolazak na turnir. Na turniru ,,ORLJAVA KUP 2019″ u Brodskom Drenovcu uz domaćina NK Hrvatski dragovoljac, gosti ove športske priredbe biti će NK VATROGASAC iz Grižića, NK TRENK iz Seoca i NK GRANIČAR iz Stupničkih Kuta, ove godine slučajno svi redom sa područja Brodsko-posavske županije.

Ovogodišnji nogometni turnir ,,ORLJAVA KUP 2019″ na Stadionu Hrvatskih vitezova u 16 sati otvoriti će prvom utakmicom momčadi NK VATROGASCA i NK GRANIČARA, dok će u dugom susretu u 17 i 30 snage odmjeriti NK TRENK i domaći HRVATSKI DRAGOVOLJAC. Utakmica za treće mjesto predviđena je u 19 sati , a finale za 20 i 30 sata. Prvi puta na drenovačkom turniri finalna utakmica odigrati će se u noćnom terminu, jer to omogućuju uvjeti na Stadionu Hrvatskih vitezova , pošto je nedavno ovaj športski objekat zahvaljujući gradonačelnici Grada Pleternice Antoniji Jozić, dobio led reflektorsku rasvjetu.

Za one koji se odluče u subotu popodne i na večer posjetiti Drenovac, organizatori jamče lijepo športsko i prijateljsko druženje uz bogatu ponudu hladnih napitaka i toplih jela.

Ovom prigodom iz NK Hrvatskog dragovoljca obavještavaju sve ljubitelje nogometne igre sa šireg područja, da će se u nedjelju , 4. kolovoza na Stadionu Hrvatskih vitezova u Brodskom Drenovcu odigrati prijateljska nogometna utakmica između NK HRVATSKOG DRAGOVOLJCA i NK TUROPOLJACA , čana 1. Jedinstvene zagrebačke nogomete lige, iz naselja Kuče u blizini Velike Gorice, čime će drenovčani uzvratiti domaćinstvo za prošlo godišnje gostovanje u Turopolju, gdje su bili jako lijepo primljeni.

Utakmica počinje u 18 sati.

Related Post