Počast herojima „Bljeska“

593 0

Autor Franjo Samardžić

NOVA GRADIŠKA, 30. travnja 2021. – U povodu VRO „Bljesak“ danas su na Trgu dr. Franje Tuđmana, kod spomenika poginulim i umrlim hrvatskim braniteljima i biste prvog hrvatskog predsjednika, položeni vijenci i zapaljene svijeće u počast herojima koji su živote dali u oslobađanju okupiranog dijela zapadne Slavonije.

Počast im je odalo izaslanstvo Grada Nova Gradiška u kome su bili još uvijek na papiru partneri u obnašanju izvršne i predstavničke gradske vlasi, a sada politički protivnici na predstojećim lokalnim izborima, zamjenici gradonačelnika Borislav Vidošić i Ivana Trupina i predsjednica Gradskog vijeća dr. Ljepša Rakas Vujčić. Lampion je zapalio i bivši gradonačelnik i kandidat za gradonačelnika Vinko Grgić, te Josip Bošnjak, kandidat za zamjenika Ivane Trupina i Dražen Rossi, predsjednik Udruge 3. gardijske brigade „Kune“ ogranka Nova Gradiška.

Related Post

BRODSKO-POSAVSKA POLICIJA

Autor - 25/04/2015 0
SLAVONSKI BROD, 24. travanj 2015. – Danas je obilježen blagdan Svetog Marka evanđeliste, zaštitnika policijske kapelanije Policijske uprave brodsko-posavske. Sveta…