Počelo je obilježavanje Mjeseca borbe protiv ovisnosti u Hrvatskoj i našem gradu

756 0

Autor Udruga pozitiva
NOVA GRADIŠKA – U organizaciji stručnog tima Odjela za psihijatriju Opće bolnice Nova Gradiška i novogradiške Udruge „POZITIVA“ u bolničkim čekaonicama postavljeni su info-pultovi s edukativnim letcima , a mr. Ljiljana Lukačević, spec. kliničke psihologije i Kristina Kulaš, dr.med.spec.psihijatrije održale su fokus-grupu „Izvori stresa i profesionalnog izgaranja u borbi protiv ovisnosti“.
Tijekom prvog tjedna Mjeseca borbe protiv ovisnosti u Nastavnom zavodu za javno zdravstvo Brodsko-posavske županije- Ispostava Nova Gradiška 20. studenog u 13,00 sati održat će se predavanje „Sintetske droge“ (Ana Kolovrat, dr.med.spec.psihijatrije), a isti dan u 17,00 sati u Gimnaziji Nova Gradiška radionica za roditelje „Kriza odgoja i suvremene ovisnosti“ (Koraljka Hausnet-Lasović, prof. psihologije). U Osnovnoj školi „Mato Lovrak“ Nova Gradiška 21. studenog u 11,30 sati odigrat će se prijateljska utakmica NK „Slaven“ i učenika ŠSK „Bedem“, pod motom „Sportom protiv ovisnosti“.
U naredna tri tjedna čeka nas još niz aktivnosti iz bogatog Programa obilježavanja u organizaciji Koordinacijskog tijela za prevenciju ovisnosti Grada Nova Gradiška.

Related Post

POMOZIMO SIROMAŠNIMA

Autor - 09/10/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 9. listopad 2012. – Hrvatski Crveni križ i Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška pozivaju građane da se…

DAN ANTIFAŠISTIČKE BORBE

Autor - 21/06/2012 0
22. lipnja 2012. Obilježavajući Dan antifašističke borbe u znak sjećanja na 22. lipnja1941.kad je u šumi Brezovica kod Siska osnovan…