POČELA ŠKOLA

1547 0

SLAVONSKI BROD, 5. rujna 2012. – Kao i dosadašnjih godina, županijsko izaslanstvo predvođeno županom Danijelom Marušićem, prvog tjedna nastave obišlo je neke od osnovnih i srednjih škola s područja naše županije. Obilazak

je započeo posjetom SŠ Matija Antun Reljković, gdje su se župan Marušić i njegova zamjenica Ružica Vidaković susreli s učenicima prvih razreda. U razgovoru s ravnateljem Vladom Prskalom županijsko izaslanstvo se upoznalo s tijekom projekta iz komponente IPA III C, te obišlo vrt i lokaciju za izgradnju novog objekta u sklopu projekta.

 

Obilazak je nastavljen posjetom posjeta PŠ Divoševci, OŠ Viktor Car Emin Donji, Andrijevci gdje je izvršen uvid u izvršene radove na toj školi odnosno u 110.000 kn vrijedne radove spuštanja stropa. Nakon razgovora s učenicima i ravnateljicom, obilazak je nastavljen posjetom OŠ Sikirevci, gdje je također izvršen uvid u 100.000 kuna vrijedne radove obnove fasade. Obilazak škola završen je posjetom OŠ Josip Kozarac u Slavonskom Šamcu obilaskom učionica i razgovorom s ravnateljicom, nastavnicima i učenicima, a također je izvršen uvid u 120.000 kuna vrijedne radove izmjene parketa u učionicama.

Related Post