POGINUO SUVOZAČ, VOZAČ VOZIO PIJAN

1967 0

BRODSKI STUPNIK – Jučer, 7. listopada 2017. godine oko 18,45 sati u Brodskom Stupniku dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba smrtno stradala, dok je jedna osoba zadobila lake tjelesne ozljede.

Provedenim očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 46- godišnji vozač,poradi neprilagođene brzine, izgubio nadzor nad upravljačem osobnog automobila, uslijed čega je najprije došlo do zanošenja osobnog automobila po kolniku te slijetanja u odvodni kanal,u kojem je osobni automobil prednjim dijelom udario u betonski kolni ulaz, nakon čega je došlo do prevrtanja osobnog automobila i udaranja u betonski zid.

Nad vozačem je izvršeno alkotestiranje te je utvrđeno da je isti upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,83 g/kg u organizmu.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno je stradao 32-godišnji suvozač, dok je 46-godišnji vozač zadobio tjelesne ozljede. Isti je prevezen na ukazivanje liječničke pomoći u bolnicu u Slavonskom Brodu.

Tijekom vršenja očevida, na županijskoj cesti 4205 u Brodskom Stupniku u vremenu od 20,35 do 23,00 sati bio je zatvoren promet za sva vozila te se odvijao obilaznim pravcima.

Protiv 46-godišnjeg vozača policija podnosi kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu poradi počinjenja kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu – priopćila je Policijska uprava brodsko-posavska

Related Post

TROMBLONSKA MINA U KANALU

Autor - 15/03/2011 0
NOVA GRADIŠKA, 15. ožujak 2011. – Danas oko 09,30 sati u Kovačevcu su prilikom čišćenja kanala djelatnici „HEP-a“ uz dalekovod…