Policajci u N. Gradiški u staklenci pronašli marihuanu, na graničnom prijelazu amfetamin i marihuanu

460 0

Foto: Policija brodsko-posavska, Ilustracija


NOVA GRADIŠKA /SLAVONSKI BROD – Prilikom nadzora u Novoj Gradiški, policijski službenici Policijske postaje Nova Gradiška, dana 26. siječnja, u 23.25 sati, u Frankopanskoj ulici, od 23-godišnjaka su oduzeli staklenku u kojoj se nalazilo 2,3 grama droge marihuane.

Policijski službenici protiv 23-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Na graničnom prijelazu Slavonski Brod, istog dana, u 8,56 sati, prilikom granične kontrole u suradnji s carinom, policijski službenici su utvrdili da je 26-godišnjem vozaču osobnog automobila (nacionalnih registracijskih oznaka Bosne i Hercegovine) poništena dozvola boravka Republike Hrvatske 17. siječnja 2023. godine, koja je od njega oduzeta, te mu je odbijen ulazak u Republiku Hrvatsku.

Daljnjom kontrolom, kod putnika (također u dobi od 26) je pronađeno i oduzeto 4,90 grama droge amfetamin, te je istome uručen prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droge.

Također na graničnom prijelazu Slavonski Brod, navedenoga dana, oko 23 sata, kontroliran je autobus (nacionalnih registracijskih oznaka Bosne i Hercegovine), kojom prilikom je kod 36-godišnje putnice pronađeno i oduzeto 12,55 grama droge amfetamin i 13,25 grama droge marihuane.
Policijski službenici su 36-godišnjakinji uručili prekršajni nalog zbog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga. 

Related Post