Policija pronašla kradljivce invalidskih kolica

1041 0

Foto SBplus

Dvojica mladića u kolicima su se vozili po gradu, fotografirali se i fotografije objavili na instagram profilu. Nakon što su se iživjeli oštećena kolica su ostavili u Svačićevoj ulici gdje ih je pronašao drugi 19-godišnjak i odvezao kući i policija ga tereti za krađu

SLAVONSKI BROD, 14. veljače 2019. – Policija brodsko-posavska izvještava da je pronašla kradljivce koji su 10. veljače ukrali invalidskih kolica vlasništvo Kristine Terihaj.

-Kriminalističkim istraživanjem je potvrđeno da su invalidska kolica iz prostora stambene zgrade, u Slavonskom Brodu, u Ulici Matije Gupca, oko 2,45 sati, otuđili 21-godišnjak i 19-godišnjak koja je zatim protupravno prisvojio drugi 19-godišnjak.

Policijski službenici protiv 21-godišnjaka i 19-godišnjaka podnose kaznene prijave za kazneno djelo neovlaštena upotreba tuđe pokretne stvari, a u vezi kaznenog djela utaje, policajci su podatke o 19-godišnjem počinitelju uručili oštećenoj 34-godišnjakinji radi eventualnog pokretanja privatne tužbe.

Policija je invalidska kolica 11.veljače pronašla kod počinitelja kaznenog djela utaje i vratila ih vlasnici – navodi se u priopćenju.

Kako piše SBplus dvojica mladića su kolica ukrala s prvog kata stambene zgrade u kojoj stanuje Kristina Terihaj. U kolicima su se vozili po gradu, fotografirali se i fotografije objavili na instagram profilu što je vidjela Kristinina prijateljica. Nakon što su se iživjeli oštećena kolica su ostavili u Svačićevoj ulici gdje ih je pronašao drugi 19-godišnjak i odvezao kući i policija ga tereti za krađu.

Related Post