POLICIJA – U POSLJEDNJA 24 SATA NAJVIŠE SE KRALO

887 0

NOVA GRADIŠKA, 29. prosinac 2010. – Na području iz nadležnosti rada policijske uprave u zadnja 24 sata policijski službenici su podnijeli ukupno devet kaznenih prijava i dva izviješća nadležnom državnom odvjetništvu. Od toga su najbrojnija imovinska kaznena djela i to sedam kaznenih djela teške krađe, krađe i oštećenja tuđe stvari, jedno kazneno djelo zlouporabe položaja ili ovlaštenja i jedno kazneno djelo povrede dužnosti uzdržavanja.

 

Na prometnicama PU brodsko-posavske dogodilo se ukupno tri prometne nesreće, od kojih jedna s ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama jedna osoba je lakše ozlijeđena.

 

Policijski službenici su intervenirali u tri slučaja i utvrdili prekršaje. Od toga su evidentna dva prekršaja iz članka 4. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji i jedan prekršaj iz Zakona o strancima. Protiv prekršitelja su podneseni odgovarajući optužni prijedlozi i opći prekršajni nalog.

Related Post

NASILNICI NA ULICI I OBITELJI

Autor - 14/02/2011 0
NOVA GRADIŠKA, 14. veljače 2011. – Unazad tri dana na području policijske uprave evidentirano je ukupno 18 kaznenih djela od…

RAZBOJINIŠTVO

Autor - 22/10/2012 0
NOVA GRADIŠKA, 22. listopad 2012. Jučer oko 18,50 sati opljačkana je benzinska postaja Interpetrola na južnoj gradskoj zaobilaznici. Kako je…