POLICIJA – U POSLJEDNJA 24 SATA OPET SE NAJVIŠE KRALO

1154 0

SLAVONSKI BROD, 30. prosinac 20101. – Na području Policijske

uprave Brodsko-posavske u zadnja 24 sata dogodilo se šest kaznenih djela i to svih šest u strukturi općeg kriminaliteta. Radi se o imovinskim kaznenim djelima od kojih četiri kaznena djela krađe, jedna teška krađa i jedno oštećenje tuđe stvari.

 

Evidentirana su četiri prekršaja i to dva iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira (jedna svađa i jedno prosjačenje) i dva prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji.

 

Prometa policija je evidentirala četiri prometne nesreće, od kojih dvije s ozlijeđenim osobama i dvije s materijalnom štetom. U ovim prometnim nesrećama dvije osobe su lakše ozlijeđene. Postupajući prema sudionicima u prometu koji su činili prekršaje, policija je poduzela ukupno 34 mjere i radnje, od kojih je u osam slučajeva utvrđena nepropisna brzina, u šest slučajeva kod vozača utvrđena prisutnost alkohola u organizmu i 20 drugih prekršaja temeljem Zakona o sigurnosti prometa na cestama. Najveća izmjerena koncentracija alkohola u organizmu je 1,36 promila, a izmjerena je u gradu Slavonskom Brodu, kod 24-godišnjaka koji je zatečen dok je upravljao osobnim automobilom marke „Opel Omega“, SB-registracija.

Related Post