POLICIJA UHVATILA RAZBOJNIKA KOJI JE POKUŠAO OPLJAČKATI KIOSK

877 0

SLAVONSKI BROD, 21. lipanj 2012. – Jučer, oko 18,25

sati u Slavonskom Brodu, Vukovarska ulica, nepoznata muška osoba je zaprijetila zaposlenici kioska, zatraživši novac. Policija je nakon dojave, žurno intervenirala, a počinitelj je pobjegao ne otuđivši ništa, no ubrzo je pronađen između stambenih zgrada. Zbog sumnje da je počinio kazneno djelo razbojništva u pokušaju doveden je u službene prostorije. Riječ je o 25-godišnjaku, nad kojim je u tijeku kriminalističko istraživanje. U ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba.

 

PRITVOREN PIJANI VOZAČ -Oko 23.15 sati, sinoć, u Slavonskom Brodu, Borovska ulica, policijski službenici su u prometu zatekli 59-godišnjaka da upravlja osobnim automobilom Polo pod utjecajem alkohola. U njegovu organizmu su alko-testom očitali koncentraciju alkohola u iznosu od 2,08 promila. Policija je alkoholiziranog vozača isključila iz prometa i zadržala do otriježnjenja, te će protiv njega podnijeti optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

 

AKTIVNOSTI PROMETNE POLICIJE -Policijski službenici Postaje prometne policije Slavonski Brod su jučer prilikom nadzora prometa utvrdili 26 prekršaja. Od toga se najviše prekršaja odnosilo na nepropisne brzine (17), te vožnju pod utjecajem alkohola (4). Nadalje su utvrdili po jedan (1) slučaj upravljanja neregistriranim vozilom, upravljanja prije stjecanja prava na upravljanje, vožnje pod zabranom, nekorištenja sigurnosnog pojasa i nepropuštanja pješaka. Policija je protiv svih prekršitelja podnijela obvezne prekršajne naloge, odnosno optužne prijedloge.

Related Post