POLICIJSKA 24 SATA

1426 0

SLAVONSKI BROD, 27. siječanj 2016. – Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad dvije muške osobe u dobi 21-godinu s područja Požege zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva.

 

Sumnjiči ih se da su 21. siječnja oko 21 sat u Slavonskom Brodu u prostoru jedne sportske kladionice ušli maskirani i uz prijetnju vatrenim oružjem od 23-godišnje djelatnice zatražili novac.

 

Nakon što im je djelatnica predala novac napustili su prostor kladionice.

 

Tom prilikom nitko nije ozlijeđen, a materijalna šteta je više tisuća kuna.

 

Policija je tu večer u 23,45 sati u Slavonskom Brodu uhitila jednog od dvojice 21-godišnjaka zbog sumnje u počinjenje ovog kaznenog djela, te je on slijedećeg dana uz kaznenu prijavu za kazneno djelo razbojništvo predan pritvorskom nadzorniku.

 

U ponedjeljak, 25. siječnja uhićen je i drugi mladić zbog sumnje da je zajedno s ranije uhićenim i osumnjičenim počinio kazneno djelo razbojništvo, te je jučer uz kaznenu prijavu doveden sucu istrage koji mu je odredio 30 dana istražnog zatvora.

 

SAŽETAK – U proteklih 24 sata na području policijske uprave evidentirano je pet (5) kaznenih djela općeg kriminaliteta. U strukturi općeg kriminaliteta četiri (4) kaznena djela su na štetu imovine i to tri (3) kaznena djela teške krađe i jedno (1) kazneno djelo oštećenja tuđe stvari. Dogodila se jedna (1) prometna nesreća s materijalnom štetom. Evidentirana su tri (3) prekršaja narušavanja javnog reda i mira, jedan (1) prekršaj Zakona o oružju i dva (2) prekršaja iz ostalih zakona.

Related Post

POLICIJSKA 24 SATA

Autor - 13/01/2016 0
SLAVONSKI BROD, 13. siječanj 2015. – U proteklih 24 sata na području policijske uprave evidentirano je 11 kaznenih djela od…