POLICIJSKA POSLA: Uhvatili lopova koji je ukrao bunt žice i pijanog vozača koji je morao na triježnjenje

1061 0

U protekla 24 sata evidentirano je 8 kaznenih djela, a dogodile su se 4 prometne nesreće u kojima su 3 osobe lakše ozlijeđene

Foto Jakša Samardžić

SLAVONSKI BROD, 1. travnja 2022. – Na području Policijske uprave brodsko-posavske u proteklih 24 sata evidentirano je 8 kaznenih djela. Na prometnicama u nadležnosti rada policijske uprave, dogodile se 4 prometne nesreće, od kojih 2 s ozlijeđenim osobama u kojima su 3 osobe lakše ozlijeđene, te 2 prometne nesreće s materijalnom štetom. 

Izdvajamo: 

OTUĐIO BUNT ŽICE IZ OGRAĐENOG DVORIŠTA

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem na okolnosti počinjenja kaznenog djela krađe, policijski službenici Policijske postaje Slavonski Brod, sumnjiče 43-godišnjaka da je u prvoj polovici ožujka iz ograđenog dvorišta (vlasništvo 50-godišnjaka) na području Općine Bukovlje, otuđio bunt žice za zatezanje ograde, dužine oko 3500 metara. Vlasnik je oštećen za nekoliko tisuća kuna. Policijski službenici protiv 43-godišnjaka podnose kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.  

ZADRŽAN U POLICIJI NA OTRIJEŽNJENJU

Prilikom redovitog nadzora prometa policijski službenici Postaje granične policije Vrpolje, dana 31. ožujka, u 13.20 sati, u Slavonskom Šamcu, zaustavili su osobni automobil kojim je upravljao 41-godišnjak. Alkotestom u organizmu vozača očitana je koncentracija alkohola u iznosu od 1,73 promila. Policijski službenici su alkoholiziranog vozača zadržali u policiji do otriježnjenja, te protiv njega podnose prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Related Post

PRONALAZAK UBOJITIH SREDSTAVA

Autor - 03/04/2014 0
Policija podsjeća građane da je i dalje aktualna akcija „Manje oružja – manje tragedija“, te poziva na dragovoljnu predaju ilegalnih…