POLICIJSKI VIKEND

1261 0

20. kolovoz 2012. – Tijekom vikenda, na području policijske

uprave je evidentirano 20 kaznenih djela, od kojih je najveći broj (11) kaznenih djela imovinskog karaktera. U području prometa se dogodila jedna (1) prometna nesreća s jednom (1) poginulom osobom, pet (5) prometnih nesreća s ozlijeđenim osobama u kojima su četiri (4) osobe teže ozlijeđene, dok je pet (5) osoba lakše ozlijeđeno, te devet (9) prometnih nesreća s materijalnom štetom. Evidentirano je devet (9) prekršaja remećenja javnog reda i mira, šest (6) prekršaja nasilja u obitelji, te jedno kršenje Obiteljskog zakona. Od ostalih događaja, bilježi se jedan (1) pronalazak oružja i osam (8) požara u većini bez štete u kojima nije bilo ozlijeđenih osoba.

 

NAPILI SE TUKLI I SVAĐALI – Prošli vikend, na području policijske uprave je evidentirano devet prekršaja narušavanja javnog reda i mira. Od toga su četiri slučaja zabilježena na području Slavonskog Broda, tri na području Nove Gradiške, jedan na području Okučana i jedan na području Stare Gradiške. Uglavnom se radilo o svađama, galami i tučnjavi u kojima nije bilo težeg ozljeđivanja osoba. Policija je kod četiri sudionika očitala koncentraciju alkohola u rasponu od 1,69 do 3,45 promila, te će protiv svih počinitelja prekršaja remećenja javnog reda i mira podnijeti optužne prijedloge Prekršajnom sudu.

 

DJECA U SMEĆU PRONAŠLA GRANATU – Sinoć, oko 20.20 sati, policiju u Okučanima, 71-godišnji građanin izvijestio, da su djeca na deponiji u Medarima pronašla ubojito sredstvo. Policijski službenici protueksplozijske zaštite su utvrdili da je riječ o neeksplodiranoj minobacačkoj granati 60 milimetara, koju će uništiti na siguran način.

Related Post