POLICIJSKI VIKEND – Policijski službenici pronašli veće količine droge

526 0

Foto Policija brodsko-posavska, Ilustracija

 

SLAVONSKI BROD, 12. veljače 2023. – Tijekom vikenda, na području u nadležnosti rada Policijske uprave brodsko-posavske, evidentirano je 17 kaznenih djela. 

Na prometnicama u nadležnosti rada policijske uprave zabilježeno je 11 prometnih nesreća, dvije s ozlijeđenim osobama i 9 s materijalnom štetom. 

Iz područja javnog reda i mira evidentirana su dva događaja narušavanja javnog reda i mira. 

 

Iz ruksaka izvadio 522 grama marihuane

Policijski službenici su prilikom kontrole prometa, jučer 11. veljače oko 10 sati na naplatnoj postaji Velika Kopanica zaustavili i kontrolirali osobni automobil daruvarskih registracijskih oznaka kojim je upravljao 24-godišnjak. Prilikom postupanja policajcima je 20-godišnji suvozač iz ruksaka izvadio i predao 522 grama droge marihuana. Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su 20-godišnjak i 24-godišnjak počinili kazneno djelo Neovlaštena proizvodnja i promet drogama, te je protiv njih podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu. 

 

Kod državljanina BiH pronađeno 12,85 grama marihuane i 60 grama  hašiša   

Također, dana 10. veljače u 09.15 sati na graničnom prijelazu Slavonski Brod na izlazu iz Republike Hrvatske kontroliran je 35-godišnji vozač osobnog automobila (slovenskih nacionalnih oznaka).U suradnji sa carinskim službenicima izvršen je pregled osobe i osobne prtljage, kojom prilikom je kod istoga pronađeno 12,85 grama droge marihuane i 60 grama droge hašiš. Protiv 35-godišnjeg državljana Bosne i Hercegovine podnesena je kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu zbog kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Related Post