Položilo 30 delegata

1005 0

8. ožujka 2012. – Večeras je održan tečaj za sve delegate Treće i Druge županijske nogometne lige, skupina Zapad, ali i viših liga u restoranu Panorama u Visokoj Gredi pod vodstvom povjerenika za tjecanje Krunoslava Hoffera. Od 37 delegata, koliko ih ima pod ingerencijom Nogometnog središta tečaju je bilo nazočno 30 delegata, što je prema riječima povjerenika Hoffera jako dobar odziv. Ostalih 7 koji nisu večeras bili polagat će najvjerojatnije u ponedjeljak ili utorak, tako da će svi proći neophodnu provjeru poznavanja PNI, ali i konkretne primjere iz prakse obavljanja delegatske dužnosti o kojima su govori pored povjerenika za natjecanje Krunoslava Hoffera i povjerenik za suđenje Željko Marinović i disciplinski sudac Ivan Sokić.

 

Prema riječima voditelja tečaja Krunoslava Hoffera svi polaznici su pokazali vrlo dobro znanje i svi su položili, što je izuzetno pozitivno kada se zna da u nedjelju počinje prvenstvo gdje će delegati obavljati povjerenu im dužnost. S druge strane dokaz je da su se dobro pripremili u čemu je vidnu ulogu odigralo Nogometno središte Nova Gradiška koje konstantnim educiranjem delegata omogućava regulatno odvijanje natjecanja.

Nakon ovog tečaja nije se stalo nego će se u subotu održati testiranje i provjera fizičke spreme i sudaca koji su u okrilju Nogometnog središta nova Gradiška i koji će suditi utamice 2. i 3. ŽNL, zapad, pa i dalje. Testiranje će se obaviti na stadionu Sloge u Novoj Gradiški.

 

Na slici: Krunoslav Hoffer povjerenik za natjecanje i voditelj tečaja za delegate

Related Post