ŠPORTSKA UDRUGA GLUHIH NOVA GRADIŠKA

1343 0

NOVA GRADIŠKA, 13. veljače 2013. – U organizaciji Hrvatskog športskog saveza gluhih, prošli vikend (09.-10.02.) u Svetoj Nedelji održano je Državno prvenstvo gluhih u stolnom tenisu.

Domaćin natjecanja bio je Zagrebački športski savez gluhih. Nakon pozdravnih riječi organizatora i uvaženih gosti, otvoreno je prvenstvo u stolnom tenisu za muškarce i žene.

 

Na prvenstvu je sudjelovalo 8 ekipa : 5 muških iz Zagreba (2) , Osijeka, Belišća i Nove Gradiške, te 3 ženske ekipe iz Zagreba, Osijeka i Nove Gradiške.

 

Športska udruga gluhih Nova Gradiška u ekipnom je natjecanju (muškarci) osvojila peto mjesto. Prvo mjesto odnijela je ekipa ”Silent” Zagreb. Međutim, u ženskom ekipnom natjecanju osvojili smo drugo mjesto, s našim natjecateljicama Nadom Stjepanić i Jelenom Marjanović.

 

Športska udruga gluhih Nova Gradiška ovime je dokazala kako se upornost i vježba isplate. Također, najavljujemo daljnja sudjelovanja na natjecanjima, kako državnim, tako i županijskim, o čemu će javnost biti pravovremeno obaviještena.

 

Autor Nikolina Jureković

Related Post