POVJERENJE

762 0

NOVA GRADIŠKA, 20. ožujak 2015. – Na nastavljenoj sjednici Gradskog vijeća održanoj 17. ožujka prof. i dipl. knjižničarka Biljana Dakić još jednom je imenovana za ravnateljicu Gradske knjižnice Nova Gradiška.

Nakon što je gradonačelnik, sukladno Odluci Gradskog vijeća, raspisao natječaj, Odbor za izbor i imenovanja razmotrio je podnesene prijave i dostavio na usvajanje Gradskom vijeću.

Osim Biljane Dakić na natječaj se javio i Leo Sokić iz Cernika.

Nije iznenađenje što je prof. Biljana Dakić još jednom dobila povjerenje da i dalje vodi Gradsku knjižnicu Nova Gradiška. Podsjetimo. Gradska knjižnica poznata je po brojnim aktivnostima koje organiziraju njeni djelatnici. Najpoznatije je „Ljeto u knjižnici“, bogato raznim sadržajima i kreativno-edukativnim radionicama za djecu. „Ljeto u knjižnici 2013“ proglašeno je Naj-akcijom u RH i za nju je Grad Nova Gradiška dobio prestižnu povelju koju je dodijelio Središnji koordinacijski odbor akcije „Gradovi i općine – prijatelji djece“.

Related Post

LJETO U KNJIŽNICI

Autor - 08/08/2016 0
NOV A GRADIŠKA – Nakit koji govori naziv je zanimljive edukativno-kreativne radionice koju su osmislile knjižničarka Mirjana Pranjić i dugogodišnja…

LJETO U KNJIŽNICI

Autor - 05/08/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 4. kolovoza 2014. – Na radost novogradiških djece Gradska knjižnica Nova Gradiška na Dječjem odjelu nastavlja s radionicama…