Poziv na rukometno veteransko prvenstvo Europe !

1153 0

21. ožujak 2012. – Iz Umaga od uvaženog dugogodišnjeg

rukometnog entuzijasta i sportskog prijatelja Jurja Radovčića primili smo vijest u želji da je objavimo na našim portalima, što i činimo. Vijest je uistinu ekskluzivna.

 

Naime, predstavnici Rukometnog saveza Slovenije, Rukometni klub Slovan i Europska rukometna federacija (EHF) potpisali su u Beču ugovor o organizaciji prvog europskog veteranskog rukometnog prvenstva koje će se održati od 14. do 17.lipnja ove godine u Ljubljani. Prijave za sudjelovanje se primaju do kraja ožujka, pa svi zainteresirani trebaju požuriti s prijavama. Kategorije su: veterani +35,(1977 god), +45 (1967 god.) i +50 godina (1962.god.), te veteranke +33 (1979) i +43 (1969 god.)

 

Prijave slati na adresu:slovan@siol.net, ili na tel/fax :386-1-5246384.

 

Juraj Radovčić naglašava da imamo dugogodišnju tradiciju rukometne veteranske aktivnosti, pa dostavlja ovim putem i na ovaj popularni način obavijest na znanje, razmatranje i, naravno, prijavljivanje za sudjelovanje.

 

Stoga je to otvoreni poziv veteranskim klubovima, kojih ima uistinu mnogo u ovom dijelu Hrvatske, da se odvaže i prijave, jer Ljubljana nije tako daleko, a na okupu će se po prvi puta naći veteranski klubovi Europe. iako znamo da je Istra upravo zahvaljujući neumornom Radovčiću imala pionirsku ulogu u animiranju i utemeljenju prvih susreta veterana dugi niz godina, ovaj poziv je poticaj i drugim veteranskim klubovima, a posebno novogradiškom koji je vrlo aktivan da se uključi u ovo do sada najveće veteransko europsko rukometno natjecanje.

 

Na slici novogradiški rukometnio veterani

Related Post

1.ŽNL

Autor - 07/10/2013 0
Nakon 8 odigranih kola na čelo tablice probio se Slavonac iz Nove Kapele