PREMINUO STARAC NA KOJEG JE NA PJEŠAČKOM PRIJELAZU NALETIO AUTOMOBIL

1044 0

SLAVONSKI BROD, 7. siječanj 2010. – Prekjučer oko 20.10 sati u Slavonskom Brodu, Eugena Kumičića, dogodila se prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena, a od zadobivenih ozljeda preminula je u bolnici jučer u šest sati. Prometna nesreća se dogodila kad je 48-godišnjak upravljajući osobnim automobilom Audi A6 prednjim dijelom udario u 70-godišnjeg pješaka, koji je prelazio kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu. Vozač se nije kretao sigurnosnom brzinom, tako da na vrijeme može zaustaviti svoje vozilo kako bi propustio pješaka, već je došlo do udara, nakon čega je pješak nabačen na vozilo. Svojim tijelom je udario u prednje vjetrobransko staklo i pao na kolnik. Pješak je teško ozlijeđen prevezen u bolnicu u Slavonskom Brodu. Policijski službenici su 48-godišnjeg vozača alko-testirali, pri čemu su utvrdili koncentraciju alkohola u njegovu organizmu u iznosu od 0,91 promila.

 

Protiv vozača policija podnosi kaznenu prijavu općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

 

Sa 3,04 promila vozio automobil

 

Noćas, oko 1,05 iza ponoći na graničnom prijelazu Slavonski Brod iz prometa je isključen 22-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom Opel Vectra. Obzirom da je bio vidno alkoholiziran, policijski službenici su ga alko-testirali, te je u njegovu organizmu utvrđena koncentracija alkohola u iznosu od 3,04 promila. Policija mu je oduzela vozačku, isključivši ga iz prometa, te ga zadržala u službenim prostorijama do otriježnjenja. Protiv 22-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.  

Related Post

UHIĆEN SILOVATELJ

Autor - 12/10/2012 0
SLAVONSKI BROD, 12. listopad 2012. – Nakon 12 dana policija je uhitila Ivu Kezelea koji je, prije nećakinje (16) silovao…