Pridružite se premijernom izdanju Trofeja Dinamo u Brodu

612 0

SLAVONSKI BROD, 4. srpnja 2019. – Pozivamo sve predstavnike medija, ljubitelje sporta i nogometne entuzijaste da nam se pridruže na turniru koji je jedinstven po svojoj lokaciji, onoj kraj Brodske tvrđave!Turnir se održava pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda, Turističke zajednice Brodsko posavske županije, Karlovačkog, Jamnice i HEP-a!
Radi se o trećoj sezoni Trofeja Dinamo, koji objedinjava 7 turnira diljem Hrvatske (Zagreb, Petrinja, Kutina, Slavonski Brod, Bjelovar). Osim izdašnih bogatih nagrada, oni su i kvalifikacijske naravi – na njima ekipe skupljaju bodove, te će se najboljih osam plasirati na Šalatu gdje će odigrati završnicu u sklopu otvaranja sezone Futsal Dinama koji predstavlja spektakl koji uživo prati više tisuća ljudi. Turniri postoje u seniorskoj, ženskoj i veteranskoj konkurenciji.
Danas se odigrava četvrti dan premijernog izdanja Trofeja Dinamo u Brodu. Poznajemo 6/8 četvrtfinalista seniorskog dijela natjecanja – MNK Brod 035, AGROBIT Smokvin list, SB86 -Percom, Sportsko udruženje Drinić, APP Barišić i TIPICO. Danas saznajemo posljednja dva putnika u nokaut fazu natjecanja, a ujedno započinje i veteranski dio turnira.
Pozivamo Vas da uživate u sjajnoj atmosferi kakvu mogu ponuditi samo ovakvi turniri, odličnom futsalu i gastronomskim delicijama kojima se možete okrijepiti u ove vruće ljetne dane.
(Trofej Dinamo)

Related Post