PRITVORENA BROĐANKA: Prevarila alarm ali ne i oko djelatnice trgovine

1448 0

Policija je podnijela kaznenu prijavu protiv 26-godišnjakinje zbog sumnje u kazneno djelo krađe i kazneno djelo izrade i nabavljanja oružja

SLAVONSKI BROD, 7. ožujka 2018. – Policija brodsko-posavska priopćila je da je jučer dovršeno kriminalističko istraživanje nad 26-godišnjakinjom na okolnosti počinjenja kaznenih djela.

Policija sumnjiči 26-godišnjakinju da je, dana 4. ožujka, oko 18.30 sati, u Slavonskom Brodu, iz trgovine, u Rimčevoj ulici, ukrala 10 raznih parfema. Osumnjičena je u unutrašnjosti torbe, u koju je stavila parfeme, imala foliju radi ometanja uključivanja alarma, te je prošla pored blagajne ne plativši. Uočila ju je, međutim, djelatnica trgovine, pa su ukradeni parfemi vraćeni.

Policijski službenici su 5. ožujka, 26-godišnjakinju uz kaznenu prijavu zbog sumnje u kazneno djelo krađe i kazneno djelo izrade i nabavljanja oružja i sredstava namijenjenih počinjenju kaznenog djela, predali pritvorskom nadzorniku Policijske uprave brodsko-posavske, a potom 6. ožujka Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu na daljnje postupanje.

Foto: antenazadar.hr

Related Post