PROMETNA NA AUTOCESTI: Iračanin i Sirijka završili u novogradiškoj bolnici

637 0

Foto Policijska uprava brodsko-posavska

SLAVONSKI BROD, 29. ožujka 2021. – U nedjelju oko 13.30 sati, na 183+800 km autoceste A3, kod Nove Kapele, dogodila se prometna nesreća u kojoj su dvije osobe ozlijeđene.

Policija je očevidom utvrdila da je do prometne nesreće došlo na način da je 47-godišnji državljanin Iraka upravljao osobnim automobilom njemačkih nacionalnih oznaka i kretao se u smjeru zapada. U jednom trenutku, vozač je vozilom prešao na travnatu površinu i udario u središnju zaštitnu odbojnu ogradu, nakon čega se vratio na kolnik. U daljnjem kretanju vozač je izgubio nadzor nad vozilom te sletio na travnatu površinu sa sjeverne strane kolnika, a potom je došlo do probijanja zaštitne ograde i do prevrtanja vozila na krov, koje se zaustavilo u odvodnom kanalu.

U prometnoj nesreći teške tjelesne ozlijede, zadobili su 47-godišnji vozač i 28-suvozačica (državljanka Sirije) kojima je pružena liječnička pomoć u bolnici u Novoj Gradiški, gdje su i zadržani na daljnjem liječenju.

Policijski službenici protiv vozača će podnijeti kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu.

Related Post

Autor - 15/11/2018 0
NOVA GRADIŠKA – Ide nam Mjesec borbe protiv ovisnosti! Psihologinje, liječnice, pedagoginje i socijalne radnice – članice novogradiške Udruge za…