PROMETNA UČILICA – TRAŽI SE NASLJEDNIK MATEJE ŠIMUNOVIĆ

684 0

NOVA GRADIŠKA, 23. veljače 2011. – Policijska uprava brodsko-posavska

podsjeća učenike osnovnih škola da i ove godine mogu sudjelovati u natjecanju, natjecati se i pokazati svima tko najbolje poznaje prometne propise. Potrebno je posjetiti Prometnu učilicu na internet stranicama http://ucilica.skole.hr/prometna.

 

Natjecanje traje od 1. ožujka (od 12 sati) do 6. svibnja (do 12 sati). Sve aktivnosti na Prometnoj učilici će se pratiti. Zbrajati će se rezultati iz pregleda poučnih sadržaja, rješavanja zadataka za vježbu i rezultata na sedam ispita. Za najbolje su osigurane vrijedne nagrade, kako za učenike od 1. do 4. razreda, tako i za učenike od 5. do 8. razreda.

 

Pozivaju se svi učenici osnovnih škola da se aktivno uključe u ovo natjecanje i posjete Prometnu učilicu, te saznaju više o uvjetima natjecanja.

 

Podsjetimo da je prošle godine Mateja Šimunović iz OŠ Ivan Goran Kovačić Staro Petrovo Selo u konkurenciji 40 tisuća učenika, zajedno s još deset učenika, osvojila maksimalnih 25000 bodova. Od ministarstva unutarnjih poslova za nagradu je dobila bicikl i kacigu koju joj je uručio Željko Prša, načelnik Policijske uprave brodsko-posavske.

Mateja Šimunović 

foto.novagra.hr

Related Post