Prvi proljetni poraz Sloge

488 0

26. ožujak 2012. – Nogometaši Sloge gostovali u Bukovlju

gdje su, nažalost, po prvi put ovog proljeća u prvenstvenom susretu izgubili (1:2). O utakmici najbolje da nam govori trener Željko Bakunić koji ističe:

 

Bio je to prvi poraz nakon 3 utastopne pobjede protiv odlične momčadi iz Bukovlja koja je inače i kandidat za osvajanje prvog mjesta. Moram naglasiti da smo na gostovanju u Bukovlju išli dosta oslabljeni neigranjem naših vrlo važnih igrača Bokana, Ruškana, Petrovića i Đakovića, a u ranoj fazi utakmice nam se povrijedio i naš standardni obrambeni igrač Denac. To nam je dodatno otežalo situaciju, posebno u zadnjoj liniji. Navedeni problemi nam ne smiju biti alibi za poraz, niti želimo umanjiti zasluženu pobjedu domaćina. Na vrlo teškom i neravnom terenu naši igrači nisu se najbolje snašli, tako da je domaćin poveo već u trećoj minuti nakon ubačaja iz kornera. Cijelo prvo poluvrijeme je proteklo u inicijativi domaćina, koji su imali obilatu pomoć vjetra. Imali su još i nekoliko izglednih prilika koje nisu iskoristili. Drugi gol pao je za nas u vrlo nezgodnom trenutku kada smo se mi i domaćin pomalo uspavali i čekali završetak poluvremena u 43. minuti.

 

Drugo poluvrijeme je vjetar bio naš saveznik, tako smo mi bili ta momčad koja je dominirala i stvarala prlike. Međutim, nismo bili dovoljno koncentrirani da iskoristimo ponuđeno. To nam je uspjelo tek u 85. minuti preko Dokuzovića kada smo smanjili rezultat (2:1). Do kraja utakmice ostalo je vrlo malo vremena da možda učinimo i nešto više, tako da smo nažalost poraženi.

 

Slijedeću utamicu igramo u subotu 31. ožujka u 16,30 sati u Novoj Gradiški protiv Tomislav Pana iz Donjih Andrijevaca, koji se također bore za osvajanje prvog mjesta. Pozivamo, stoga, sve ljubitelje nogometa da nas dođu bodriti u za nas vrlo važnoj utakmici. Mi možemo garantirati da ćemo dati sve od sebe kako bi pružili dobru igru, a da li će to biti dovoljno za pobjedu to ćemo vidjeti u subotu, rekao je trener Sloge Željko Bakunić (na slici).

Related Post