PRVO MJESTO ZA JOSIPA ANTOLOVIĆA: Tim TZ brodsko–posavske županije briljirao na Državnom natjecanju u kuhanju fiša

577 0

SLAVONSKI BROD – Na Državnom prvenstvu Hrvatske u kuhanju fiša održanom 7. rujna u Belom Manastiru natjecatelji iz Brodsko-posavske županije postigli su izvrstan uspjeh i uspješno promovirali gastro ponudu Turističke zajednice brodsko-posavske županije. Josip Antolović iz Beravaca skuhao je najbolji fiš i osvojio prvo mjesto, dok je treće mjesto osvojio fiš Josipa Kitanovića iz Velike Kopanice.
Bili su pobjednički tim Državnog prvenstva Hrvatske u kuhanju fiša. Dugogodišnji su sudionici niza gastro natjecanja na kojima gotovo uvijek osvajaju pobjednička mjesta i tako uspješno predstavljaju Turističku zajednicu brodsko–posavske županije.
-Čestitkama se pridružuje i Turistička zajednica. Zadovoljstvo je bilo probati pobjednički fiš po receptu vrsnog fiš majstora.Također, velike zahvale i gospodinu Josipu Kitanoviću koji je u Belom Manastiru predstavljao gastro tim Brodsko-posavske županije- navela je Ružica Vidaković, univ. spec. oec.,direktorica Turističkog ureda Turistička zajednica brodsko – posavske županije.

Related Post