RAZBOJNIK UDARIO DJELATNICU U GLAVU, ZAKLJUČAO U TOALET I OPLJAČKAO KLADIONICU

825 0

SLAVONSKI BROD, 13. prosinac 2010. – U petak oko 20 sati u Slavonskom Brodu u jednoj sportskoj kladionici izvršeno je kazneno djelo razbojništvo nad 45-godišnjom djelatnicom. Razbojništvo je počinio za sada nepoznati počinitelj na način što je ušao u prostor kladionice i uporabom nepoznatog predmeta zamotanog u PVC vrećicu udari u glavu, a potom srušio na tlo djelatnicu, koju je nakon toga zatvorio u toalet, te potom sa pulta otuđio oko 800 kuna u raznim apoenima. Radi se o muškoj mlađoj osobi u dobi od 16 do 18 godina, visine oko 170 cm, mršavije tjelesne građe, bio je obučen u crnu jaknu s kapuljačom, donji dio crne trenirke, a na glavi je bio maskiran šalom crne boje, na nogama crno-bijele tenisice, a u ruci držao nepoznat predmet zamotan u plastičnu vrećicu. Policija je započela kriminalističko istraživanje radi pronalaska počinitelja, a u dogovoru s državnim odvjetništvom podnosi kaznenu prijavu za kazneno djelo Razbojništvo protiv nepoznatog počinitelja.

Related Post

PREVARANTI KUCAJU NA VRATA

Autor - 19/05/2014 0
NOVA GRADIŠKA, 19. svibnja 2014. – Policija saznaje o pričama koje kruže među građanima, kako u stanove i obiteljske kuće…

NEPRILAGOĐENA BRZINA

Autor - 09/05/2016 0
NOVI VAROŠ – Dana 8. svibnja, oko 20.45 minuta, kod Novog Varoša, dogodila se prometna nesreća sa smrtno stradalom osobom.