REAGIRANJE JOSIPA MIKŠIĆA NA KONFERENCIJU HDZ-a

1045 0

NOVA GRADIŠKA, 19. lipanj 2015. – Predsjednik Gradskog vijeća Josip Mikšić reagirao je na konferenciju za novinare GO HDZ i objavljeni članak, a pod naslovom „Ponavljanje laži“ demantira susret s Veljkom Džakulom.

Prenosimo ga u cijelosti. Mikšić najavljuje i reagiranje GO HDSSB.

 

Poštovani gospodine uredniče,

na Vašem portalu od 17. lipnja. 2015. godine, pod naslovom “Konferencija za novinare GO HDZ Nova Gradiška”, objavili ste članak u kojem je izneseno niz neistina i netočnosti. Jedna takva laž iznesena je od strane gospodina Vlade Radošića, kako sam se ja susreo sa gospodinom Veljkom Džakulom u prostorijama Radio Psunja. Nadalje navodi “O kakvim se interesima tu radi prosudite sami”.

 

Odgovorno tvrdim da nikakav susret između mene i gospodina Džakule nije bio niti je dogovoren, a niti je bio iskazan bilo kakav interes s jedne ili druge strane za nekakvim susretom. Ovakvo lažno izvješćivanje naše javnosti ima sasvim drugi cilj, a to je širenje mržnje između građana RH i stvaranje nepovjerenja u braniteljskim redovima, a naročito između mene i ostalih branitelja.Takvo lažno izvješćivanje naše javnosti i omalovažavanje pojedinaca spada i u krivičnu odgovornost. Sva ta podmetanja sigurno nisu usmjerena ka boljitku naših građana i stvaranju uvjeta za zapošljavanje, već suprotno razbijanje i onog malog krhkog stvorenog povjerenja. Na konferenciji HDZ-e formalno poziva na suradnju,a u njihovim iskazima puni su sami sebe, nepoštovanja drugih i bez konkretnih programa u interesu naših građana. Po ostalim pitanjima i netočnostima očitovat će se i stranka.

 

S poštovanjem Josip Mikšić

Related Post

GRADSKI VIJEĆNICI ODLUČILI

Autor - 08/07/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 8. srpanj 2013. – Današnja sjednica Gradskog vijeća održana pod predsjedanjem Josipa Mikšića počela je minutom šutnje za…