REAGIRANJE JOSIPA MIKŠIĆA NA KONFERENCIJU HDZ-a

761 0

NOVA GRADIŠKA, 19. lipanj 2015. – Predsjednik Gradskog vijeća Josip Mikšić reagirao je na konferenciju za novinare GO HDZ i objavljeni članak, a pod naslovom „Ponavljanje laži“ demantira susret s Veljkom Džakulom.

Prenosimo ga u cijelosti. Mikšić najavljuje i reagiranje GO HDSSB.

 

Poštovani gospodine uredniče,

na Vašem portalu od 17. lipnja. 2015. godine, pod naslovom “Konferencija za novinare GO HDZ Nova Gradiška”, objavili ste članak u kojem je izneseno niz neistina i netočnosti. Jedna takva laž iznesena je od strane gospodina Vlade Radošića, kako sam se ja susreo sa gospodinom Veljkom Džakulom u prostorijama Radio Psunja. Nadalje navodi “O kakvim se interesima tu radi prosudite sami”.

 

Odgovorno tvrdim da nikakav susret između mene i gospodina Džakule nije bio niti je dogovoren, a niti je bio iskazan bilo kakav interes s jedne ili druge strane za nekakvim susretom. Ovakvo lažno izvješćivanje naše javnosti ima sasvim drugi cilj, a to je širenje mržnje između građana RH i stvaranje nepovjerenja u braniteljskim redovima, a naročito između mene i ostalih branitelja.Takvo lažno izvješćivanje naše javnosti i omalovažavanje pojedinaca spada i u krivičnu odgovornost. Sva ta podmetanja sigurno nisu usmjerena ka boljitku naših građana i stvaranju uvjeta za zapošljavanje, već suprotno razbijanje i onog malog krhkog stvorenog povjerenja. Na konferenciji HDZ-e formalno poziva na suradnju,a u njihovim iskazima puni su sami sebe, nepoštovanja drugih i bez konkretnih programa u interesu naših građana. Po ostalim pitanjima i netočnostima očitovat će se i stranka.

 

S poštovanjem Josip Mikšić

Related Post

DRAGUTIN LESAR U NOVOJ GRADIŠKI

Autor - 14/05/2013 0
NOVA GRADIŠKA, 14. svibanj 2013. – Boraveći ovih dana u Slavoniji u okviru predizborne kampanje predsjednik Hrvatskih laburista Dragutin Lesar…

HDZ-ovci izabrali svoje kandidate

Autor - 09/11/2011 0
  Po okončanju postupka predlaganja, u miroljubivoj atmosferi, pristupilo se tajnom glasanju za četrnaest, od šesnaest, po abecednom redu složenih…