Restoran Ribarska kuća i restoran Stupnički Dvori priključuju se standardu „Okusi graničarskog Posavlja“

2203 0

U  Brodsko–posavskoj županiji  do sada je  ukupno petnaest  restorana brendirano standardom „Okusi graničarskog Posavlja“,   a brendiranje  i  standardizacija  se  nastavljaju

SLAVONSKI BROD, 5.  srpnja 2019. – Na području Brodsko-posavske županije nastavili smo s brandiranjem ugostiteljskih objekata koji u svojoj ponudi imaju tradicionalna jela našeg kraja.

Restoran Ribarska kuća i restoran Stupnički Dvori dva su nova objekta koja se priključuju standardu „Okusi graničarskog Posavlja.“

Nakon standardizacije i udruživanja  ovoj velikoj obitelji koja u Hrvatskoj broji 150 restorana,u  Brodsko – posavskoj županiji ih je sada ukupno petnaest a brendiranje i standardizaciju ćemo nastaviti i ubuduće.

Uoči sjednice Vijeća Turističke zajednice Brodsko-posavske županije koja će se održati 15. srpnja bit će im uručen ploča branda„Okusa graničarskog posavlja“  i jelovnici koji su na hrvatskom i engleskom jeziku a njihova ponuda promovirat će se na web stranici www.okusi.hr.

U Otočcu, 27. lipnja 2019. održana je sjednica Savjeta projekta Okusi hrvatske tradicije na kojoj su bili predstavnici svih turističkih zajednica županija  uključenih u projekt.  Na sjednici je donesena odluka o održavanju manifestacije pod nazivom DANI OKUSA HRVATSKE TRADICIJE.

Manifestacija će se održati u vremenu od 15. do 25. studenog 2019. Svi nositelji standarda(preko 150 objekata u desetak županija) Okusi u tom periodu će po promotivnim cijenama u ponudi imati 2 tradicionalna menija od tri slijeda.

Ovoj nacionalnoj manifestaciji priključit će se i ugostiteljski objekti s područja naše županije. Na sjednici je dogovorena zajednička promotivna kampanja manifestacije i standarda koja će krenuti sredinom mjeseca rujna. Dogovorene su izmjene i nadogradnja prezentacije ponude Okusa na zajedničkoj stranici www.okusi.hr.

Direktorica ureda TZ BPŽ;  Ružica Vidaković, univ. spec. oec. v.r

Related Post