TROFEJ DINAMO PETAK: Završnica veteranskog dijela turnira

1224 0

SLAVONSKI BROD, 5. Srpnja 2019. – Pozivamo sve predstavnike medija, ljubitelje sporta i nogometne entuzijaste da nam se pridruže u petak na Trofeju Dinamo u Slavonskom Brodu, kada počinje sama završnica nakon koje ćemo saznati pobjednike premijernog izdanja turnira, koji se održava pod pokroviteljstvom Grada Slavonskog Broda, Turističke zajednice Brodsko posavske županije, Karlovačkog, Jamnice i HEP-a!
Utakmica će započeti završnom utakmicom veteranskog dijela turnira koji je odigran u trokut formatu. Tamo će Peugeot Autoexpert tražiti remi koji mu je dovoljan da uzme naslov ispred Restorana Oroz i Caffe bara Stars.
Jučer smo saznali i posljednja dva putnika u četvrtfinale seniorskog dijela turnira. To su SB86, lokalna podružnica BAD Blue Boysa čiji su navijači napravili fantastičnu bakljadu za vrijeme turnira, te Peugeot Autoexpert-Gombir. Danas će se odigrati sve utakmice četvrtfinala, a nekoliko lokalnih derbija jamči žestoku atmosferu, odličan futsal i sasvim je sigurno da nećete požaliti ako se danas nađete na igralištu pokraj Tvrđave gdje ćete vrući ljetni dan moći osvježiti jednim hladnim pivom!

Related Post