REZULTATI DRŽAVNOG NATJECANJA U POZNAVANJU PROMETNIH PROPISA

1572 0

Dana 30. studenoga, završeno je 5. državno natjecanje u poznavanju prometnih propisa, putem Prometne učilice (http://ucilica.skole.hr), u kojem su sudjelovali učenici osnovnih škola u Hrvatskoj.

Pritom su učenici imali priliku natjecati se, rješavati ispite, skupljati bodove učenjem prometnih propisa, no pogledati i poučne sadržaje na web aplikaciji.

 

Na ovogodišnjem državnom natjecanju, sudjelovalo je 5748 učenika, 355 razrednih odjeljenja iz 338 osnovnih škola. Najuspješnijim školama, razrednim odjeljenjima i učenicima, biti će uručene prigodne nagrade. Među najuspješnijim su i učenici sa područja Brodsko-posavske županije. Nagradu jednodnevnog izleta po slobodnom izboru kao najuspješniji razred RH osvojio je 5.a, Osnovne škole „Ivan Goran Kovačić“ iz Starog Petrovog Sela, koja je po uspjehu treća i nagrađena televizorom, a nagrađeni su i najuspješniji učenici iste škole i to: Marin Butumović koji je osvojio tablet PC, Filip Terzić, koji je osvojio bicikl i kacigu, Alen Butumović, koji je osvojio tablet PC. Dva učenika Osnovne škole „Dragutin Tadijanović“ iz Slavonskog Broda, također su osvojili vrijedne nagrade bicikl i kacigu i to: Hrvoje Pleše i Antun Županić. Rezultati natjecanja se mogu pogledati na web aplikaciji Prometne učilice.

5.a i Mato Šimunović


Related Post

ROCK FESTIVAL STARCI

Autor - 15/07/2014 0
STARO PETROVO SELO, 15. srpnja 2014. – 14. put za redom u Starcima pokraj Starog Petrovog Sela održati će se…

7. ŠVARGLIJADA U HRVATA

Autor - 27/01/2014 0
Po ocjeni publike najbolji švargl je napravio prošlogodišnji pobjednik Tomislav Ivanišević iz Godinjaka STARO PETROVO SELO, 26. siječanj 2014. –…